sobota 10. září 2011

Náhled - Chaos Sorcerer Lord

Název: Chaos Sorcerer Lord
Firma: Games Workshop
Velikost: 28mm
Materiál: plast



Známá firma Games Workshop začala vydávat plastové figurky ke své hře Warhammer/Warhamer 40k. Konkrétně se jedná o hrdiny, velitelé, kouzelníky apod. U této firmy jsem byl zvyklý, že své plastové modely, v podobě regimentů a čet, měla vždy na vysoké úrovni. Proto jsem byl zvědavý, jak si poradí se samostatným modelem. Model je uložený v takzvaném blistru. Plastová, průhledná krabička opatřena fotkou slepeného a nabarveného modelu.


Po rozbalení nám z blistru vypadne plastový rámeček s díly. Firma začala doplňovat figurky i o částečně zhotovený plastový podstavec. Na druhé straně fotografie je stručný návod pro sestavení modelu.



Pomocí modelářských kleští dostaneme jednotlivé díly z plastového rámečku.


Nevím, jestli je to u všech modelu, ale můj zakoupený model měl na plášti povrchové vady ve formě prasklin. Není to nic vážného. Stačí prasklinky zatmelit a model se může slepit.


Jednotlivé díly se očistí od dělící roviny a vše se slepí dohromady. Jenom taková maličkost. Když se přilepí hlava k trupu, tak má obličej částečně "utopený" v brnění. Proto je třeba hlavu malinko podložit. Nicméně se jedná jen o maličkosti, které nesnižují kvalitu plastového modelu. V tomto směru odvedla firma Games Workshop kvalitní práci.



S pozdravem
Milan D:

Žádné komentáře:

Okomentovat